Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Rädda Kotorget

I en replik till signaturen Utsocknes insändare "Asfaltera Kotorget så att fler bilar kan parkera där!" skriver signaturen X-trafikresenär att det finns ett samband mellan bilträngseln i stan och nya bussterminalen.

Den 28/10 skrev signaturen Utsocknes så här om bristen på p-platser på Kotorget och krävde asfaltering: ”Passa på att asfaltera Kotorget i samband med att nya bussterminalen vid Bankgränd äntligen iordningställs.”

Utsocknes är här snubblande nära en aha-koppling, en lösning på p-platsproblemet. Och lösningen ligger i Utsocknes händer.

Det finns nämligen ett samband mellan bilträngseln i stan och nya bussterminalen – tanken är att Utsocknes ska ta bussen och slippa allt krångel med parkering och utsläpp. Ta chansen, ta bussen! Gäller även oss stadsbor.

Simsalabim, gott om plats på Kotorget för nödvändig trafik, genomsläppligt grusunderlag utan asfalt, bättre ljudmiljö med färre bilar, renare luft av samma skäl, och så vidare.

X-trafikresenär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel