Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK på två insändare om äldre som berörde mig – fast på helt olika sätt

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Två olika insändare om oss 70-plussare som publicerats här den senaste tiden har berört mig mycket, skriver signaturen Fattig pensionär som håller sig på avstånd.

Den bästa insändare jag sett på mycket länge "Vi äldre syns inte-har blivit en belastning" skriven av Riskgruppsmedlem. Precis som jag känner det i denna grupp: totalt värdelös,omyndigförklarad, är till besvär. Texten säger precis allt som det ser ut idag för många.

En annan insändare samma dag under Dagens Ris av signaturen vänligen Ove berör mig helt tvärtom. Jag tillhör de som ogenerat knallar in i matbutikerna (dock inte i Söderhamn) trots att man ska avstå. "Nonchalans utan like" skriver han.

Jag har ingen som handlar åt mig och jag vill själv välja varor, se priser och sista datum – något som knappast de som plockar ihop har tid med. Sedan kostar det extra för hjälp och hemkörning. Maten är tillräckligt dyr ändå, hälsar  

Fattig pensionär som håller sig på avstånd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel