Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: På Tele2 är vi kompisar med alla öppna nät

De stora vinnarna är med andra ord slutkunderna, som i och med att de öppna näten ständigt förbättras får bättre bredbands- och tv-tjänster levererade till sina hem, oavsett om de väljer något av våra varumärken eller någon av våra konkurrenter, skriver Fredrik Hallstan, Kommunikationsansvarig på Tele2 Företag i en replik till en insändare signerad av Fullkorn.

Med varumärken som Boxer, Tele2 Företag, Com Hem Företag och Com Hem når Tele2 över 3,6 miljoner hushåll och 140 000 småföretag genom något av landets 52 öppna fibernät. Bollnäs Energi driver ett av dessa.

För 3 år sedan initierade vi ”Öppna nät-barometern” för att se om vi, tillsammans med de öppna näten, kunde förbättra kvaliteten för kunderna. Vi ser tydligt att alla nät över hela landet har förbättrat sig avsevärt under de här åren. De stora vinnarna är med andra ord slutkunderna, som i och med att de öppna näten ständigt förbättras får bättre bredbands- och tv-tjänster levererade till sina hem, oavsett om de väljer något av våra varumärken eller någon av våra konkurrenter.

Tele2 och våra konkurrenter har affärsmässiga relationer med de nät vi mäter, inklusive Bollnäs Energi, men i dagsläget är det ingen annan ”oberoende” aktör som gör en sådan genomgående kartläggning av näten som vi gör och därmed belyser kundförbättringen. Alla ytterligare initiativ som förbättrar kvaliteten för kunderna är i vårt perspektiv givetvis hjärtligt välkomna.

I vårt arbete med ”Öppna nät-barometern” går vi grundligt igenom över 22 mätpunkter och har ständigt dialog med näten för att diskutera hur kvaliteten kan bli bättre.

Slutligen vill vi gratulera alla invånare i Bollnäs som har möjligheten att få sitt bredband och tv levererat av Sveriges bästa öppna nät!

Fredrik Hallstan - Kommunikationsansvarig Tele2 Företag

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel