Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK på ledare: Vifta inte bort allt som foliehattar – vi bör vara på vår vakt

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Det är uppenbart att 5G och storebrorsentusiasterna utnyttjar coronan för uppgraderingen för ansiktsigenkänning och kontroll av vilka du träffat och var du har varit med den "goda" föresatsen att spåra covid-19-smittan. Den samlade forskarvärlden hurrar – men vad händer efter pandemin? undrar signaturen Dr Scroll. Lilian Sjölund svarar direkt.

Att Sjölund med sina samlade vetenskapsmän raljerar över foliehattarna och deras teorier om coronans spridning genom 5G är inget som förvånar. Däremot är det uppenbart att 5G och storebrorsentusiasterna utnyttjar coronan för uppgraderingen för ansiktsigenkänning och kontroll av vilka du träffat och var du har varit med den "goda" föresatsen att spåra covid-19-smittan. Den samlade forskarvärlden hurrar – men vad händer efter pandemin?

I det kontantlösa samhället vet man exakt vad du konsumerar och hur din ekonomi ser ut, utan att skämta så är drömmen om det totaltotalitära samhället strax här! Vad händer om SD eller liknande får den politiska makten? Forskare och läkare som varnar för faran med mobilstrålning och uppgraderingen till 5G viftar man bort som foliehattar i tron att teknikjättar, etablissemang och samlade vetenskapsmän skall avhålla eventuella dumdristiga medborgare från att fundera.

PS. Säkrast att man håller med annars man kanske verkar dum ...

Dr Scroll

SVAR DIREKT: Skribenten blandar ihop konspirationsteorier med värnande om den personliga integriteten. Att lansera teorin om att att 5G-nätet sprider coronaviruset har knappast någonting med vare sig vetenskap eller övervakning att göra. Det är bara ren humbug. Däremot har jag skrivit och varnat för att virusbekämpningen kan leda till ett antidemokratiskt övervakningssamhälle vilket vi bör vara vaksamma inför. Här till exempel: Storebror ser dig bättre än någonsin – du behöver inte bli en angivare.

Lilian Sjölund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel