Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Nånannanismen i Söderhamn – det går inte att skylla på att det alltid är någon annans fel

Om inte Alliansen har större ambitioner än att skylla på den som styrde tidigare, så är det kanske ett bevis på att man inte klarar uppgiften att styra själv, skriver Marcus Gard (S) i en replik till Alexander Hägg (M).

Precis vad jag skrev tidigare bekräftar nu Alexander Hägg, Att man inte har för avsikt att ta det egna ansvaret då man tycker att förutsättningarna varit fel. Och precis som Alexander skriver så är det en skillnad gällande förhållningssätt gentemot nyetableringar. Det är en positiv utveckling med nyetableringar men det kan inte vara plattformen för att det ska bli utveckling i Söderhamn. Utvecklingen står alla Söderhamnare för, inte bara de nyetablerade företagen.

Politiken kan inte sitta med mössan i hand och vänta på att någon ska komma och hjälpa oss. Där kommer det egna ansvaret in. Annars hamnar vi, precis som jag skrev, vid ett rouletthjul och hoppas på att det går vägen istället för att se till att det gör det.

Har inte Alliansen större ambitioner än att fortfarande tycka att den som styrde tidigare gjorde fel, när man nu ska styra själv, är det ett bevis på att Alliansen inte klarar uppgiften.

Marcus Gard (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel