Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Michelson anser att Röjds anklagelser om saknat bygglov i Los är låga

Artikel 30 av 34
Förändringar på Los skola
Visa alla artiklar

Fredrik Röjd från Ljusdalsbygdens parti har i en insändare skrivit att Ljusdals kommun bryter mot lagar och regler vid de förestående ombyggnationerna av Los skola. Nu slår utbildningsnämndens ordförande, socialdemokraten Stina Michelson, tillbaka mot anklagelserna som hon anser grundlösa.

Ingen i kommunen bryter mot de lagar eller förordningar du refererar till. Varför vill du få medborgarna att tro motsatsen genom att hitta på?

Bygglov skall sökas när det sista ritningsförslaget är klart och alla sagt sitt. Det senaste ritningsförslaget ska riskbedömas inom en snar framtid om det inte redan är gjort. Sedan kommer bygglov att sökas och förhoppningsvis beviljas, precis som det ska vara. Ingen har någonsin påstått något annat. Jag har för övrigt fullt förtroende för de representanter på Ljusdalshem som sköter förfarandet med bygglovsansökan. Hur det ska gå till? Och när? De är nämligen experter på området till skillnad från du och jag. Det är ju heller inte jag som ordförande i nämnden som bestämmer när det ska bli en byggstart, det vet ju du också Fredrik, men du vill verkligen påskina att det är så och det är riktigt lågt.

Stina Michelson (S), ordförande Utbildningsnämnden

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel