Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Ljusdal har massor av naturliga vardagsrum, inte bara Stenegård

Signaturen medborgare skriver i ett svar till Lena Svahn (MP) och Markus Evensson (S), att det vore intressant att få se en budget för flera anläggningar i kommunen än bara Stenegård.

"Medborgare kan ha svårt att förstå budgetfördelningar och byråkrati, vi har ibland själva svårt att hänga med i vad som gynnar vad i vår kommun". Det skriver Lena Svahn och Markus Evensson i en insändare. Det är skrämmande att de är så okunniga när dom ska förvalta skattekronorna.

Jag förstår så pass mycket att Stenegård har överskridit budget i många år och att det bara fortsätter. Det skulle vara intressant att veta budgetarna för de övriga anläggningarna som nämns i insändaren?

Enligt ett kommunstyrelseprotokoll 2020-08-13 är Stenegård ett grönt vardagsrum för kommunens invånare och en grön lunga för rekreation, rehabilitering och hållbarhet. Det blir ju lite löjligt när Ljusdals kommun består av cirka 57 kvadratmil där det finns massor av naturliga "vardagsrum", till exempel, Ramsjö, Los och Orsa Finnmark.

Medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel