Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Kom fram ur garderoben

Lennart Rohdin replikerar på signaturen Klarsyns replik "Man ska akta sig för att kasta sten i glashus".

Signaturen Klarsyn skriver (Ljusnan 3 juni) att jag kastar sten i glashus när jag undrar ”betyder makten allt?” i min kritik av den politiska ledningen i Region Gävleborg för den planerade nedrustningen av den medicinska kompetensen på länets vårdcentraler. Skälet skulle vara Liberalernas vägval att kunna samarbeta med Sverigedemokraterna.

Man skulle kunna tro att signaturen Klarsyn helt missade Ljusnan den 14 april, där det dels i ett helsidesreportage, dels på ledarplats redovisades att jag efter mer än 60 år lämnat Liberalerna just för detta vägval. Nu tror jag inte alls att Klarsyn är okunnig om detta.

Genom att gömma sig bakom en anonym signatur försöker Klarsyn bara slippa svara på min kritiska fråga genom att få debatten att handla om något annat än nedrustningen av primärvården. Kom fram ur garderoben Klarsyn och svara på min fråga!

Lennart Rohdin, Ljusdal, riksdagsledamot 1993-98

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel