Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Jag tycker synd om Åsbackaborna – Vilken tillit kan man ha till Socialdemokraterna?

Artikel 28 av 31
Kraftverken i Galvån och Kilån
Visa alla artiklar

Jag har följt debatten och tycker synd om Åsbackaborna som var tvungna att uppleva detta. Denna gång var det dammar och småskalig vattenkraft som var på agendan. Vad blir det nästa gång? skriver signaturen "Aldrig mer Socialdemokraterna".

Annons

Vad innebär detta för Socialdemokraternas tillit och förtroende i Bollnäs när ledande politiker, dessutom regionråd, lämnar dubbla budskap till kommuninvånarna? Det var lögnen som du levererade, Jan Lahenkorva, på Socialdemokraternas facebook-sida 21 augusti: "Informationen är tydlig, dammarna kommer inte att rivas". För mig är det en lögn, för ditt egentliga budskap var aldrig detta. Det ser man på din blogg 30 augusti och detta borde nu vara uppenbart hos många kommuninvånare.

Jag har följt denna debatt och tycker synd om Åsbackaborna som var tvungna att uppleva detta. Denna gång var det dammar och småskalig vattenkraft som var på agendan. Vad blir det nästa gång? Det var din lögn och trovärdighet jag ville belysa i min insändare.

För mig är tydlighet och trovärdighet viktigt både i det verkliga livet och speciellt inom politiken, inte att vilseleda och lägga ut dimridåer. Jag hoppas att kommuninvånarna inser vilken tillit man kan ha till Socialdemokraterna och Jan Lahenkorva.

Aldrig mer Socialdemokraterna

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel