Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

REPLIK: Henrik Olofsson håller sig inte till sanningen i sin insändare

Henrik Olofsson pratar om demokrati och att jag, Stig Mörtman och Stig Zettlin skall lämna våra platser. Han vet inte vad demokrati är och han skall nog läsa på. Ingen av oss kommer att lämna våra platser i fullmäktige, utan vi har alla blivit valda – därför sitter vi kvar, skriver Jan C Näsholm.

Annons

Läs Henrik Olofssons insändare: Vildarna i Region Gävleborg – stig åt sidan!

Henrik Olofsson håller sig inte till sanningen i sin insändare. Jag, Stig Mörtman och Stig Zettlin har inte lämnat partiet utan blivit uteslutna vid ett styrelsemöte som saknade vald ordförande samt vald vice ordförande. Ingen av övriga styrelsemedlemmar regerade på att mötet inte var i laga ordning. Anledningen till uteslutningen var att vi tre ville ha ett annat regionråd än Henrik som på ett bättre sätt kunde leda partiet. Då började Henrik smutskasta och misskreditera oss. Är det demokrati?

Henrik Olofsson pratar om demokrati och att vi skall lämna våra platser. Han vet inte vad demokrati är och han skall nog läsa på. Ingen av oss kommer att lämna våra platser i fullmäktige, utan vi har alla blivit valda – därför sitter vi kvar. Henrik uppmanar mig att ta pension, men efter 12 år i partiet borde han veta att jag är pensionär sedan 2011.

Vad Henrik borde fokusera på det är de interna problemen. Han har ett mycket svagt lag i fullmäktige. Sjukvårdspartiet Gävleborg har nog ingen framtid med Henrik Olofsson vid spakarna.

Jan C Näsholm, fd. Sjukvårdspartist

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons