Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Håll avståndet till oss pigga gamlingar – vi vet var gränserna går!

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Med signaturen Oves attityd där han retar sig på äldre i matbutiken skapas en onödig konflikt mellan äldre och yngre, skriver Sven Erik Jansson och Sten-Ove Bergwall i Marmaskogen.

Signaturen Ove retar sig ”vänligen” på att se äldre människor i matbutiken. Han har grundligen missförstått hur smittspridningen ska hanteras. 

Det är inte nödvändigtvis vi äldre som är farliga för er yngre än ni för oss. Med Oves attityd skapas en onödig konflikt, vilket inte hjälper någon. 

Håll ordentligt avstånd när du möter en kärring eller en gubbe eller någon annan! Vi vet var hjälp finns, men ibland måste vi bara ta nödvändiga saker i egna händer. Vi vet var gränserna går. Håll avståndet till pigga gamlingar!

Sven Erik Jansson, snart 81, och Sten-Ove Bergwall, snart 80, Marmaskogen

Fotnot från redaktionen: Fullständig information om råd kring riskgrupper och corona hittar man på folkhalsomyndigheten.se

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel