Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Egentligen har du rätt Patricia – men det är inte så enkelt för oss som bor långt utanför Bollnäs

Allra bäst är det att gå till centrum, där har du rätt - men det finns andra problem för oss som bor långt utanför Bollnäs. Bussar och tåg funkar inte alltid och vi måste alltså ta bil för att ta oss till centrum, skriver Ylva Vramming.

Hej Patricia! Egentligen har du alldeles rätt. Det är allra bäst att gå till centrum.

Somliga av oss i kommunen bor ganska långt utanför centrum. En hel del av oss går knackigt. Bussar och tåg har inte alltid hållplatser, som fungerar för oss. Alltså kör vi bil för att ta oss in till centrum.

Ja, det finns parkeringshus. De är inte helt väl strukturerade (upp- och nerfarterna) och har aldrig varit det... De kostnadsfria p-platserna tenderar att i allt högre grad användas av dem som bygger nytt i Bollnäs. Alltså finns allt färre platser lediga för oss, som gör ett par timmars besök i centrum.

Kulturkrogen har redan begärt sig i konkurs och detta bland annat med hänvisning till detaljplaneförslaget att omvandla p-ytan utanför Kulturhuset till bebyggt område.

Skyltar? Förmodligen syftar du på den stora digitala skylten ungefär vid trafikljusen bredvid OKQ8. Den hinner man inte se när man är mitt i trafiken.

Promenera, för det är bra motion! Glöm inte reflexerna så här års!

Hör gärna av dig! Helahälsingland har kontaktupplysningarna.

Ylva Vramming

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel