Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Du som inte är 75-plussare kan väl handla på annan tid?

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Vissa dagar är rabatterade för pensionärer i butikerna. Måste ni andra handla just då? undrar signaturen 65+.

Replik på insändaren från Micke Krantz: Ni nonchalanta 70-plussare på köpcentret – tror ni inte att viruset kan drabba er?

Jag undrar vad du Micke Krantz och din fru gjorde på E-center en onsdag? Det är den dag alla 65+ oftast brukar handla om man handlar på ICA. Skälet till detta är att det ges extra rabatt på köpet just den dagen. Är du Coop-kund är det tisdagar som gäller. Året runt, inte bara i coronatider. ICA uppmanade övriga kunder och åldersgrupper genom anslag och på sociala medier att inte komma främst mellan 8-12 då den tiden reserveras exklusivt för 65+. Dock gäller rabatten hela dagen. Därför tycker jag att det är oförskämt och provocerande att inte följa uppmaningen att handla på andra tider då det sedan länge stått klart att yngre och äldre inte ska blandas så länge pandemin pågår.

65+

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel