Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Det luktar fortfarande kloak i trappuppgången

Att det luktar illa är inte hyresgästernas fel - och inte luktar det väl så illa att tidningsbud måste avstå från att dela ut en eller ett par tidningar, skriver Rolf Orre i en replik på Tidningstjänst och Faxeholmens svar.

Enligt distributionschefen var det en stank som omöjliggjorde korrekt utdelning av tidningen under den tid som jag har påtalat. Sanningen är att den kloaklukt som finns i trapphuset på Åsbäcksgatan 38B har funnits i flera år, (vilket innebär fyra år som jag haft anledning att göra besök på adressen) och fortfarande finns kvar. Alltså, sanningen är att lukten inte försvunnit.

Och vore jag hyresgäst hos Faxeholmen så skulle jag känna mig djupt ledsen och kränkt med det påståendet att ett trapphus där många familjer delar samma ingång per definition ska lukta kloak. Att någon från Faxeholmen inte har känt till förhållandet gränsar också till det otroliga. Det fanns en tid för ett par år sedan när det inte luktade kloak och det var runt tiden när trapphuset målades om. För övrigt vet nog många, inklusive jag själv, att påtala fel och brister hos Faxeholmens bostäder inte ofta leder till någon åtgärd.

Men ännu luktar det som det tidigare gjort, men dock ingen sådan stank så att ett tidningsbud måste avstå att dela ut en eller ett par tidningar. Man kan ju fråga sig hur tidningar kan distribueras på jordbruksbygd under våren.

Rolf Orre

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel