Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Det är väg 668 som är Hälsinglands sämsta väg – vägen som Gud glömde

Vi som bor efter väg 668, som går mellan Arbrå och Hässja har klagat i trettio år på vägen, och ingenting hjälper, skriver signaturen Arg bilist.

Jag får gratulera alla er som bor efter väg 663 som fått en sån fin och nyasfalterad väg, och även alla er som bor runt Hänsätter.

Ja, men så dålig var den väl ändå inte, den var iallafall asfalterad. Tydligen så ska man ha en politiker som bor och utnyttjar vägen, det räcker inte med bara folkligt gnäll.

Vi som bor efter väg 668, som går mellan Arbrå och Hässja har klagat i trettio år på vägen, och ingenting hjälper.

Vi har haft en vägkommitté, varit till Trafikverket i Härnösand, klagat hos Ovanåkers kommun och vad mer kan man göra. Och inte har vi någon politiker som bor efter vägen heller. Hade vi det då skulle vi ha haft asfalt för länge sedan.

Väg 668 är en väg som Gud glömde! Små insatser och konstgjord andning görs lite mellan klagolåten. Nu sist gjorde man en sträcka på vägen så smal så det knappt går att mötas. Om man håller ut mot kanten så är risken stor att bilen hamnar nere i diket.

Vi som bor efter vägen och är hänvisad till detta elände har räknat ut att det kostar mindre och man behöver inte ploga så många gånger om man smalnar av vägar. Men till vilket pris? Nu under hösten har vi åkt i lera, damm, potthål och det är dagligdags.

Nu får det bli ett slut på detta. Finns det någon politiker som kan bosätta sig efter väg 688? Vi ska ha asfalt, det är en uppmaning till er som sitter på pengarna!

Arg bilist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel