Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Det är politiker som Olle Fack och Markus Evensson vi behöver

 
Markus Evensson nekas ansvarsfrihet
Visa alla artiklar

Lars-Eric Ericsson insändare om politiken i Ljusdal var på pricken med vad många tycker! Olle Fack (C) och Markus Evensson (S) samarbetar för kommunens bästa. De tänker inte snävt och inskränkt. De har visioner. Vi borde tacka dem i stället för att motarbeta deras ambitioner, skriver Laila Jonsson.

REPLIK på insändaren från Lars-Eric Ericson: Oppositionen i Ljusdal har fel fokus: "Lämna den unkna luften av missunnsamhet och hämndbegär i kommunens sammanträdesrum"

Tack Lars-Eric!

Din insändare var verkligen på pricken överensstämmande med vad många tycker och känner. Det är ju inte klokt att vi har såna politiker, som inte tänker längre än näsan räcker. Det handlar ju bara om hämnd och sådana fasoner ska inte få finnas i politiken. De faller ju på eget grepp i den här frågan. Bromsklossar är ett epitet som passar här.

Det är så bra att vi har fått in lite yngre och mer nytänkande i beslutande ställning. Det har alltid funnits alienation mellan Ljusdal och Järvsö. Varför? Vi befinner oss i samma kommun och bör samarbeta och tänka nytt. Vi har olika förutsättningar i våra kommundelar. Ljusdal är vårt handelscentrum och där har systrarna Öhman och Carina Janars kommit in med nytänkande och sett till att Ljusdal fått ett lyft med Norra Station med mera, och vi har fått nya fina matställen, som är väldigt populära, förutom de redan etablerade.

Det är mycket som hänt i Järvsö tack vare visionärerna. Det byggs överallt för boende har efterfrågats och man vill  följa utvecklingen och öka turismen. Cykelturismen har utvecklats tack vare cykelparkerna. Där har Olle Fack (C) i Destination Järvsö och Markus Evensson (S) samarbetat, för att föra projektet framåt. De samarbetar för kommunens bästa. De tänker inte snävt och inskränkt. De har visioner. Vi borde tacka dem i stället för att motarbeta deras ambitioner. Det är ju såna politiker vi behöver. Jag håller med Lars-Erik i allt han skriver i sin insändare.

Laila Jonsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel