Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Carina Möberg – ditt inlägg är skrämmande!

Helt klart insinuerar Carina Möberg här offentligt att insändaren ljuger. Med den brist på empati som Möberg uppvisar blir man glad när man läser att hon titulerar sig "före detta" entreprenör i hemtjänst, skriver signaturen En som tagit illa vid sig.

Annons

Carina Möbergs inlägg i denna debatt är skrämmande på många sätt:.

1. Att HT utan bättre vetande blåser upp hennes bemötande på detta sätt på insändarsidan.

2. Att Möberg - utan uppenbarlig ingående vetskap/insikt/kännedom - om insändarens arbetssituation, kommenterar hennes språk, känslor, förtvivlade situation etc. Helt klart insinuerar Möberg här offentligt att insändaren ljuger!

3. Med den brist på empati som Carina Möberg (som dessutom kallar sig för fd entreprenör i hemtjänst) uppvisar, blir man glad när man läser fd som hon titulerar sig.

4. Jag med flera blir förskräckt av att en rak, ärlig återgivning av insändarens arbetsförhållande och resulterar i en undran vilken kompetens/kännedom hennes chefer har av verkligheten. Uppenbarligen ingen då de inte agerar.

5. Möberg, reflektera över att du kanske inte kan välja omsorgsperson när du blir sjuk! Var istället tacksam om du skulle få en som bryr sig lika mycket som insändaren.

En som tagit illa vid sig

KOMMENTAR: Vi vill vara en plats där åsikter möts och debatter föds. Sen kan vi som personer som jobbar här ha egna åsikter i vissa frågor, men de ska inte styra oss alls i vårt urval och jobb.

Vi ansåg att detta – också – var en aspekt/åsikt som finns. Och eftersom den inte bryter mot några pressetiska regler valde vi att publicera den.

Anders Ingvarsson, chefredaktör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel