Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Är man djurvän så är bommarna bästa vän för alla djur och skogsägare

Är inte Naturskyddsföreningen insatt i att bärplockare och andra skräpar ner och förstör? undrar signaturen Blå Bäret. Fåglar och andra djur gör sig illa på skräpet och städningen kostar skattebetalarna tusentals kronor.

Vi är rädda om vår natur – det är kanske anledningen till att fler och fler sätter upp bommar. Som svar till tidigare insändare från Naturskyddsföreningen.

Är inte Naturskyddsföreningen insatt i att bärplockare och andra skräpar ner och förstör, och där kommunerna sedan får agera städare? Kostar tusentals kronor för skattebetalarna. Djur kanske gör sig illa av allt skräp som lämnas. Fåglar får i sig olämpliga skräprester som blir deras död. Är man djurvän så är bommarna bästa vän för alla djur och skogsägare.

Tills sist tror jag inte att det importeras en fraktbåt full med bär, utan de är bara en del av andra produkter. Så ska vi sluta att importera alla livsmedel?

Blå Bäret

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel