Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

REPLIK: Är det kärva tider bör man kanske fundera om Ljusdal har råd med biträdande kommunchef ?

 
Skolutredningen i Ljusdals kommun
Visa alla artiklar

Kanske borde man tänka om i fler frågor i kommunhuset än i bara skollokalsfrågan om det är en så svår ekonomisk situation i Ljusdal, skriver S Hansson i en replik till Stina Bolin.

Annons

Stina Bolin skrev ett svar till Fredrik Röjd i tisdagens tidning. Stina skrev bland annat "Ljusdals kommun har aldrig varit i en sådan svår ekonomisk situation som vi är i nu" .

Om det nu är på detta vis, varför nämner man ens ordet Östernäs i fullmäktige då? Lägg den våta drömmen på is och värna i första hand om det viktigaste. Tidpunkten för lyxkonsumtion är ej nu.

Innan valet låter det så vackert med vård, skola & omsorg. Men efter - då blir det arvodeshöjningar, nedläggningar och miljongåvor.

Sen måste det finnas mängder av pengar att spara innanför vissa väggar i Ljusdal. (läs mellan raderna, kommunhuset).

Varför behövs idag t ex en biträdande kommunchef? Vi har tidigare klarat oss med en och kommunen är idag betydligt mindre invånarmässigt. Har nuvarande kommunchef ej kompetensen att klara sitt jobb kanske han skall söka sig någon annanstans. Besparing på biträdande kommunchef: närmare 1 000 000

S Hansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel