Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Replik angående barnkulturen: Vad vi är ute efter? Ett brett kulturutbud för alla barn i kommunen!

Som oppositionsparti lyfter vi frågor som vi tycker majoriteten hanterat otillräckligt. Dit hör frågan om fördelningen av barnkulturen i Hudiksvalls kommun, skriver centerpartisterna Anette Spjutsvik, Sven Bergström Trolin, Anton Stark, Lisa Östberg, Jesse Ljung, Tibor Balazi och Per Helander.

Annons

Nina Burchardt (S) frågar vad vi i Centerpartiet är ute efter när det gäller frågan om fördelning av barnkultur i Hudiksvalls kommun. I all enkelhet, vi vill se att fler kulturarrangemang där kommunen står som arrangör läggs utanför centralorten. Exempelvis scenkonstarrangemang och sagoläsningar på biblioteken.

Läs också replik angående barnkulturen: Vad är centerpartiets ledamöter ute efter?

Vi i Centerpartiet är ett oppositionsparti och lyfter frågor som vi tycker majoriteten hanterat otillräckligt och frågan om fördelningen av barnkulturen är just en sådan fråga. Vi kommer fortsätta att jobba för att hela Hudiksvalls kommun ska leva och vi hoppas att alla barn i vår kommun får möjlighet att ta del av ett brett och bra kulturutbud.

 

Anette Spjutsvik, Sven Bergström Trolin, Anton Stark, Lisa Östberg, Jesse Ljung, Tibor Balazi, Per Helander, ledamöter och ersättare i Kultur- och fritidsnämnden för Centerpartiet i opposition

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons