Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rengsjö tappade poäng i slutminuterna

En vinst mot Brynäs hade inneburit att man koppat ett grepp om andraplatsen i division tre. Det såg länge ut att gå Rengsjös väg men bortalagets Wallace Da Silva ville annat. I matchen slutskede nickade han in kvitteringen.

I den första halvleken gick det mesta Rengsjös och framförallt Jon Petterssons väg. I den 9:e minuten jobbade kantspringaren åt sig bollen och spelade fram Christian Törnros som drog in 1-0 i bortre burgaveln.

Brynäs replikerade omgående när Omar Guidji kvitterade, bara fem minuter senare.

Därefter var det Jon Petterssons show igen och den här gången gjorde han allt själv. Som så många andra gånger den här matchen tog han sig runt på sin högerkant. De flesta väntade sig nog ett inlägg men istället fintade han sig in i straffområdet och drog till med vänstern.

– Jag kan faktiskt skjuta med vänsterfoten också, det är inte så många som vet om det bara.

I andra Halvlek tog Brynäs över taktpinnen utan att egentligen skapa några riktigt heta chanser – fram till den 88:e minuten då kvitteringen kom.

– Det som känns tyngst är att kvitteringen kommer så sent efter att vi orkat stått emot så pass länge, säger en besviken Pettersson