Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rengsjö rockade och rullade...

Bottenlaget Ytterhogdal på hemmaplan blev en enkel match för tabelltvåan Rengsjö.
När krutröken lagt sig på IP skrevs segersiffrorna till 5–0. Christian Törnros var dirigenten som passade till samtliga mål.

– Vi klev på starkt direkt från start, och bara körde över dem!

Rengsjös tränare Anders Olsson var nöjd med lagets insats i allmänhet, och Christian Törnros i synnerhet.

Forwarden fick chansen från start när Robin Modd var avstängd.

Och han tog den! Törnros gjorde en av sina bästa matcher i RSK, både som target och framspelare.

– Jag var bra spelsugen efter tre matcher på bänken. Fem mål har jag nog gjort i en match, men aldrig fem assist, sade Törnros, som tvingades kliva av mitt i andra halvlek efter en stämpling (!) i huvudet.

– Jag har en rejäl bula, men det är inte så farligt.

Innan (den dubbla) överkörningen hade Törnros satt sin signatur på Rengsjös samtliga fem mål – fina nummer i allt från skarpa inlägg till hörnan där Robban Bronegård nickade in 2–0 vid första stolpen.

Ytterhogdal vägde lätt, särskilt den unga backlinjen svajade när Rengsjö växlade upp i en bred offensiv. Erik Wästman plöjde fram som en effektiv bulldozer, och hann med två mål innan han plockades av banan.

– Klart motståndet inte var det bästa, men när vi verkligen rullar boll finns det fler försvarslinjer som får problem, konstaterade Cristian Törnros.

Återstår att se hur Strand fixar det när RSK gästar Hudiksvall på måndag...