Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rengsjö illa ute

Rengsjö SK var illa ute i lördagens hemmamatch mot Dala-Järna.
Men 0–2 i paus blev till slut 2–2 efter två snabba mål av vasse toppforwarden Robin Modd.
Därmed är RSK fortfarande obesegrat i division 3.

Säsongens första hemmamatch på ett knöggligt IP i Rengsjö blev en märklig historia.

Det var hemmalaget som hade det mesta av både spel och chanser, men Dala-Järna visade sig bli en både svår och giftig nöt.

– De hade tre avslut i första halvlek, och gjorde två mål. Det är tufft, men vi visste ju att de är farliga i sina spelvändningar, konstaterade RSK-tränaren Anders Olsson.

Rengsjö hade inte samma flyt med sina lägen, närmast mål före paus var Robin Modd med en fränt skruvad frispark mot närmsta krysset.

Men hete Modd tog revansch efter paus, med två snabba mål inom fem minuter var Rengsjö ikapp och kunde starta jakten på ett segermål.

Det var också mycket nära i slutminuterna när just Robin Modd ryckte loss i straffområdet, men tyvärr snubblade bort jätteläget.

– Jag fastnade med dobben i min egen sko, annars hade det blivit mål där, sade den 21-årige toppen som var bäst på plan.

– Som matchen utvecklades får vi väl vara nöjda med en poäng, vi är ju fortfarande obesegrat. I fjol hade vi en poäng efter fyra matcher, sade tränare Olsson, som räknar med att hänga på i treans toppstrid.