Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Publikrekord för Sommartrivsel

Hasse "Kvinnaböske" Andersson drog storpublik när han besökte trivselkvällen på Östra berget i Söderhamn. Arrangörerna uppskattar att publiksiffran landade på ca 3000 personer, vilket innebär rekord för trivselkvällarna i år.

Det började som en regnig dag men fram mot kvällen sprack molnen upp. Solen tittade just så pass fram, precis i tid när Hasse Andersson gick upp på scenen och utbrast "Kul att vara här!", på den bredaste skånskan. Efter några låtar fick han sällskap på scen av Monica Forsberg, artist och låtskrivare, men också den 67-årige artistens fru. Tillsammans framförde de låtar artistens långa karriär. Både ung som gammal hade sökt sig till Östra berget och enligt Lennart Westman, arrangör, så var det ca 3000 personer som besökte trivselkvällen vilket innebär publikrekord för i år för arrangemanget.

– Hans låt är bra som var med i melodifestivalen, tyckte Naima Nilsson 6 år.

Även äldre besökare uppskattade artisten.

– Det var flera år sedan vi var här på trivselkvällen men Hasse Andersson ville vi inte missa. Jag uppskattar att hans texter är på svenska, tyckte Sture Finnström 83 år, som hade sällskap med Gunny Hansson.

En lyckad kväll, ansåg arrangörerna.