Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Publikfest när Brynäs gästar Sävstaås

Ishockey är hett i Bollnäs.

Med en vecka kvar till matchen mellan Brynäs och Södertälje har klubben sålt 800 sittplatsbiljetter.

– Nu har vi tagit beslut om att bygga en ståplatsläktare och släppa ytterligare 200 biljetter, säger Danne Nordin, en av initiativtagarna bakom arrangemanget.

Annons

Om precis en vecka blåser proffsdomaren Tomas Andersson igång träningsmatchen mellan Brynäs och Södertälje.

Ett gyllene tillfälle för hockeysugna hälsingar att se stjärnor som Linus Klasén, Magnus Kahnberg, Andreas Dackell och Lars Jonsson.

– De somkommer på matchen får se hur snabbt det verkligen går på den här nivån. Nu kommer man mycket närmare spelet jämfört med om man sitter högt upp i Läkerol Arena, säger Danne Nordin.

I går fannsdet bara en handfull biljetter kvar att köpa till sittplatserna. Nu väljer man att bygga en ståplatsläktare för att få in ytterligare 200 personer och lapp på luckan.

– Man måste hasta på lite om man vill få en biljett, det här är en riktig succé. Vi som kom på idén om att ha en sån här match hade kanske anat att det skulle bli så här, men vi var långtifrån säkra. Men intresset för hockey är stort här, säger Danne Nordin.