Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Prioritering även i Bollnäs?

Jag mår illa när jag hör Ingrid Hammarberg tycka att Bollnäsborna ska vara stolta över det fina kulturhuset som nu ska invigas.

Annons

Hur ska man kunna vara stolt över att bo i en kommun där politiker beslutat investera 50 miljoner i ett hus som har så stora brister att ytterligare 32 miljoner krävs för att färdigställa? Renoveringsbehov av den storleksordningen borde ha uppmärksammats av tekniska innan beslut togs för ombyggnad.

Vem bryr sig om en stor scen och all teknisk utrustning om man inte får tillgång till en väl fungerande skola och omsorg? Driften av kulturhuset lär ju inte vara gratis!

Från barnsben har jag insett att man måste rätta mun efter matsäcken. En prioriteringsordning som gäller för de flesta människor är att behoven tillfredsställs i följande ordning: Mat, sömn, bostad, skola och omsorg, handel, fritidsaktiviteter och sist ev. kulturutbud som i sammanhanget få ses som lyxbetonat. Lyx har jag fått unna mig sist av allt när jag fått någon krona över. Borde inte kommunen styras utifrån samma prioriteringsordning?

Skäms att nedrusta skola, vård och omsorg till förmån för lågprioriterade områden!

Yngve Mickelsson, Rengsjö

mångårig skattebetalare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel