Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Premiär i moll för Broberg

Broberg föll ur ramen och Vetlanda fick matchbilden dit de ville i elitseriepremiären i bandy.

– Det finns mycket att jobba på, säger Broberg Daniel Jonsson efter att Broberg inlett vinterns elitseriespel med en tung förlust mot Vetlanda på bortaplan med 5–7 (2–2).

Men det började perfekt. Ted Bergström kunde ta vara på en lyra som Vetlanda-försvaret missade att rensa undan och ge Broberg ledningen med 1–0.

Drygt tio minuter senare kunde Daniel Jonsson svara för en närmast patenterad insats när han fick vandra in från sin vänsterkant och sprätta upp 2–0.

– Vi började riktigt bra, men sedan föll vi ur ramen och de fick börja kontra på oss, säger Daniel Jonsson.

Vetlanda började hitta rätt i sina chansartade anfall och kunde med två snabba mål utjämna matchen. I andra vände man på tio minuter och gick från 3–3 till 6–3 som till slut blev 7–5.

– Det finns mycket som vi kan jobba på och vi måste snäppa upp oss till på onsdag när vi möter Bollnäs om vi ska ta några poäng, säger Daniel Jonsson.