Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Posten är inte företagarvänligt

När behovet är fler och större postlådor så gör Posten i Söderhamn precis tvärtemot, vilket gör det svårare att bedriva företag i Söderhamn.

När behovet är fler och större postlådor så gör Posten i Söderhamn precis tvärtemot, vilket gör det svårare att bedriva företag i Söderhamn.

Först att flytta verksamheten utanför centrum, sedan att ta bort alla stora brevlådor och ersätta de med mindre brevlådor med så smal springa så att företagspost inte längre går att få in i brevlådorna, och därefter ändra sista inlämningstid till 17.00 i centrum gör att det blir betydligt svårare att hålla en bra service till andra företag och privatkunder på andra orter.

Posten gör dessa förändringar med motivationen att det är miljövänligt, om alla företag måste åka längre för att skicka sin företagspost, hur miljövänligt är det?

Många som jobbar ensam i butik, har inte möjlighet att komma ifrån och skicka sin post redan före 17.00.

Om man arbetar i ett transportföretag så kanske man ska hitta lösningar som underlättar tömningen av brevlådorna i stället för att minska inkasten så att de blir obrukbara för de kunder som i dag bidrar till en stor del av intäkterna till Postverket.

Besviken och missnöjd företagare

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel