Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Positivt, Söderhamn

Jag blir glad att läsa om satsningarna på turismen, jag anser att här finns all potential för att utvecklas inom turist näringen.

Jag blir glad att läsa om satsningarna på turismen, jag anser att här finns all potential för att utvecklas inom turist näringen. Som jag skrev i kuriren i höstas: vi har en fantastisk skärgård, underbara parker och massor att erbjuda, dessutom ligger vi på ett avstånd från Uppsala/Stockholm som gör oss till ett prisvärt alternativ jämfört med till exempel västkusten, bra läge i finanskrisens dagar. Synd att inte Stenö camping kommer att utvecklas. Där tror jag vi ligger vi illa till i konkurrensen om barnfamiljerna. De tillbringar mycket tid på campingen under sin semester och väljer barnvänliga campingar med många aktiviteter, till exempel med pool och familjerestaurang. Men vi är på gång och det är det väsentliga. Positivt,Söderhamn. Om vi visar upp denna vackra kommun vid havet är jag säker på att ett och annat nytt företag hittar hit också. Sedan vattnet i blir Stugsund sanerat blir det kanske en badstrand där med gångavstånd från centrum. Tänk vilken samlingsplats för alla.

Helena

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel