Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Politiker stöder kvinnoförtryck

Vi har religionsfrihet i vårt land men våra folkvalda politiker ställer sig bakom kvinnoförtrycket utan minsta eftertanke vad det kan leda till!

Svar till Alexander Gard (9/9). Informationen om rösträtt vid folkbokförd i Sverige under tre års tid förutsätter att alla röstberättigade ska förstå vad de röstar på, är fallet så? Eftersom du uppmanar till att rösta rött i kyrkovalet så finns det många som inte röstar rött, även de har rätt att uttrycka sig i vår demokrati. Jag är för demokrati men av okunskap trodde jag att man måste vara svensk medborgare för att få rösta. Jag är för demokrati och emot kvinnoförtryck!

Bengt Bengtsson (9/9) klargjorde problematiken med muslimernas vilja om total makt, kristna är en minoritet i världen, därför måste vi upplysa att kvinnoförtyck inte är godkänt. Vi har religionsfrihet i vårt land men våra folkvalda politiker ställer sig bakom kvinnoförtrycket utan minsta eftertanke vad det kan leda till!

Anita Nordkvist (9/9) uttrycker också vad många tycker men inte säger: ungdomar/förövare måste det sluta daltas med och att det ger en sned inställning till invandrare, det är sant. Var är föräldrarna? Det kan man efterfråga på de flesta ställen i vårt land, men speciellt i Malmö och Göteborg som är mycket invandringstätt, kan det vara så att föräldrarna inte har kunskap om straffregler i vårt land? Den frågan har aldrig kommit upp i tv vad jag vet?! Förövarna har fått för mycket utrymme i media och för lite straff för sina gärningar, exempelvis egenmäktigt förfarande!

Anita

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel