Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Politiker, låt inte tjänstemän styra

Ordförande i socialnämnden Bertil Erikssons syn på frågan är att inte behöva tvångsflytta gamlingar. Att de som vill får stanna kvar med lika bra vård som tidigare, tycker vi är bra och humant.

Ordförande i socialnämnden Bertil Erikssons syn på frågan är att inte behöva tvångsflytta gamlingar. Att de som vill får stanna kvar med lika bra vård som tidigare, tycker vi är bra och humant. De psykiska skador man åsamkar de gamla, går det inte att rätta till i efterhand. Att politiker låter sig styras av tjänstemän anser vi ej är acceptabelt. Det är väl därför vi har det politiska systemet, för att inte få diktatur. Det fordras lång planering att göra om olika boende för äldre, så man inte skadar dem och bidrar med stor oro. Det verkar som man har för kortsiktig planering på vårt kommunalkontor.

Roger Torvidsson

ordförande PRO Ovanåker

Roland Mähl

KPR-ledamot

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel