Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Politiker har bra ersättning

Beträffande riksdagsledamöters traktamenten är det bara att googla och söka på "riksdagsledamöternas traktamente" så får ni intresserade se hur våra riksdagsledamöter har det beträffande traktamenten.

Förutom hög lön så har de också väldigt fina förmåner. Ändå påstår en del riksdagsledamöter, att de behöver traktamenten för att kunna gå ut och roa sig någon kväll, i ensamheten på sina rum, långt från sitt hem, stackarna.

De har ju själva mer eller mindre sett till att de hamnat där de är.

Och ni ska inte inbilla mig, att ni är så intresserade av riksdagsarbetet och att ni därför valt det. Nej, det är nog det att ni försöker hålla er kvar ett par mandatperioder, så ni har pension när ni avgår.

Och så jobbigt kan det väl inte vara ändå, var är ni när det är utsändning på tv, sitter ni på rummen och trycker, är det lättare att sitta där och lyssna?

Stackars Juholt, som inte kan tolka bestämmelserna, hur ska han kunna leda vårt land, som eventuell statsminister?

Jag var själv under min arbetstid föremål för dubbelboende, och det var ingen konst att ta reda på reglerna! Det svarade skattefolket för.

Roland Laurin, SPI Söderhamn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel