Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisens senaste anmälningar

Bilstöld, skadegörelse och stulna knivar. Här kan ni läsa de senaste anmälningarna från Ljusdals kommun.

Slog sönder fönster och stal

Två uthus vid en sommarstuga i Los fick besök av tjuvar. Bubbelglasen till fönstren slogs sönder och diverse verktyg stals. Händelsen rubriceras som skadegörelse, på grund av de sönderslagna rutorna, och stöld eftersom att verktyg saknas.

Bestals på knivar

En person har anmält att denne blivit bestulen under tiden denne varit bortrest. Två stora knivar saknades från bostaden då personen återvände hem.

Cykelstöld på köpingen

Mellan den 17 och 18 februari stals en cykel som stod uppställd på Furugatan i Ljusdal. Cykeln är enligt anmälaren värd cirka 3 000 kronor. Händelsen rubriceras som stöld.

Försök till stöld

En person har anmält att någon försökt bryta sig in i dennes källarförråd på Stationsgatan i Järvsö. Inget stals men på platsen fanns brytmärken på dörren och låset.

Bil vid fritidshus stals

En bil som stått parkerad vid en sommarstuga i Los har anmälts stulen. Ägarna hade inte varit på platsen sedan augusti 2013 och när de återvände i februari 2014 var bilen borta. Värdet på bilen är 10 000 kronor.