Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen söker "äldre par"

Polisen söker ett par, som passerade gång- och cykeltunneln under Arbråvägen vid Höglunda i Bollnäs på fredagskvällen den 12 augusti. Förhoppningen är att hitta vittnen till ett våldtäktsförsök.

Annons

En kvinna i 20-årsåldern har anmält att hon vid 23-tiden på kvällen överfölls av en okänd man, som hoppade på henne bakifrån i tunneln och drog av henne jackan. Enligt polisanmälan hade mannen sedan dragit ner henne på rygg och försökte klä av henne, när ett "äldre par" kom gående mot tunneln. Mannen släppte då släppt taget om hennes hals och hon lyckades komma loss och springa därifrån.

Kvinnan var chockad efteråt och går fortfarande hos psykolog för samtal. Först nu har hon anmält händelsen till polisen – som hoppas få kontakt med paret som passerade tunneln vid den aktuella tidpunkten och som kan ha gjort viktiga iakttagelser.