Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Polisen bröt in vid storbråk i Bollnäs: "30-40 personer som slåss handgripligen"

Under natten mot söndag bröt ett storbråk ut på Västra Stationsgatan i Bollnäs. Två polispatruller ryckte ut till platsen och försökte reda ut tumultet.
En person har förts till sjukhus.

Annons

Flera personer larmade polisen om bråket vid 02-tiden.

– Vi får uppgifter om att det är 30-40 personer som slåss handgripligen och när vi kommer dit visar det sig att det stämmer. Det är ett stort tumult med mycket folk på plats och väldigt oklart vad som har hänt och vem som har slagit vem, säger Susanne Sjögren, befäl vid polisens regionledningscentral.

Flera personer lämnade platsen när polisen kom fram och alla inblandade har inte kunnat höras. En målsägare skjutsades till sjukhus för vård.

– Eventuellt har personen brutit en fot. Jag vet inte om det stämmer, men det var det de trodde då personen hade väldigt ont i foten, säger Susanne Sjögren.

En anmälan om misshandel med okänd gärningsman har upprättats.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta helahälsingland.se via telefon: 0650-355 55, e-post: tips@helahalsingland.se eller använd Tipsa-tjänsten.

■ ■ För mer Blåljus-nyheter, klicka här