Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Peter Magnusson gör ny komedi

/
  • Peter Magnusson hoppas uppföljaren ska bli ännu roligare än

Peter Magnusson gör en uppföljare till komedisuccén "Sommaren med Göran".

- Vi gör en komedi igen och jag ska vara med själv. Det blir samma typ av humor men roligare och bättre, säger Magnusson.

Annons

Peter Magnussons kommande film var en av de nyheter som på söndagen presenterades av Film i väst vid filmfestivalen i Cannes. En annan var att det nu är bekräftat att "Snabba cash"-regissören Daniel Espinosa också gör film 2 och 3 i trilogin och alltså inte regisserar den nya "X-men", som det ryktats.
- Vi håller på med att utveckla uppföljarna till "Snabba cash" och hoppas på att komma igång nästa sommar. Joel Kinnaman, Matias Padin Varela, Fares Fares kommer att vara med igen. Den tredje filmen kommer att bygga på Jens Lapidus tredje bok som han sitter och skriver nu, säger "Snabba cash"-producenten Fredrik Wikström.
Sean Bean ("Sagan om ringen"), Dougray Scott ("Mission: impossible 2") och "Trainspotting"-författaren Irvine Welsh är internationella kändisar som kommer till Trollhättan och spelar in film. Welsh regisserar "The magnificent 11", en komisk kommentar till klassikern "Sju vågade livet" från 1960. Filmen handlar om ett kämpande amatörfotbollslag.
Även Björn Runge, Susanne Bier och Jens Jonsson gör nya filmer som presenterades på söndagen vid filmfestivalen i Cannes. För Jonssons ("Pingpong-kingen") del handlar det om en brittiskproducerad och engelskspråkig skräckfilm som ska spelas in hos Film i väst i Trollhättan. Titel: "Within".
Björn Runge ska göra ett drama med titeln "Happy end" där Ann Petrén och Gustaf Skarsgård spelar mor och son och Johan Widerberg finns i rollistan.

Erik Helmerson/TT Spektra

Mer läsning

Annons