Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Personlig revy om två livshistorier

Det börjar på tidigt 50-tal, följt av en snabbrepris genom kvinnornas liv. Beatrice Järås och Monica Forsberg bjöd på onsdagskvällen på en inblick i deras snart 60-åriga liv. Revyn "Rynkkräm och 100 par skor" lockade ungefär 60 personer till teatern i Mellanfjärden.

Beatrice Järås och Monica Forsberg delade under gårdagskvällen med sig av både egna och andras erfarenheter av livet. Beatrice växte upp på Östermalm i Stockholm och Monica växte upp på landet i Degerfors i Värmland. Och deras livshistorier visas nu i revyn "Rynkkräm och 100 par skor" som turnerar i Sverige.

– Vi delade loge under en revy för ett par år sedan och vi pratade en massa då. Och någonstans där väcktes tankarna på att vi borde göra något av allt vårt prat, säger Monica Forsberg som skrivit den största delen av manuset till revyn.

– Vi är i den åldern att vi kan lämna ut oss på det här sättet, vi har inget att skämmas för längre. Och väldigt många känner också igen sig i det vi berättar, säger Beatrice Järås.