Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pengar från samma börs

Jag läser i tidningen att nu ska Bollnäs kommun, via socialnämnden, dra in bidraget till ungdomsmottagningen.

I stället ska ungdomarna ska vända sig till bland annat socialtjänsten för att få hjälp och stöd med sådant som rör ungdomen och puberteten.

Vår kommun har inga problem med att verkligen trycka in massor med pengar i till exempel ett kulturhus och en bandyhall, men handen på hjärtat, vad är egentligen viktigast: Ungdomars fysiska och mentala hälsa eller sådant som mest ser snyggt ut utåt?

Det handlar om prioriteringar. Det verkar som om ni i styrande ställning har lite otur när ni tänker, varje dag. Och för oss andra spelar det ingen roll att det är olika budgetar. För oss är det pengar från samma börs.

Nu gäller det bara att vi andra ser till att ha rejält med tur när vi tänker ut hur vi ska rösta i höst. Jag börjar tyvärr tröttna på den här kommunen och dess prioriteringar. Synd, men så är det.

Lena Engelbrektsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel