Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Par greps i drive in-kö efter stöldräd vid Medskog

Paret stal ett släp från en butik. Sedan fyllde de släpet med stöldgods från en annan butik. Inte långt därefter kunde de gripas i drive in-kön till Max hamburgerrestaurang – på samma område.

Annons

På söndagen larmades polisen till Medskogs handelsområde utanför Hudiksvall. Personalen på Jula hade då sett en kvinna och en man som verkade narkotikapåverkade inne i butiken. De hade även setts lämna butiken i en bil.

När polisen kom till platsen fick man syn på bilen i kön till Max "drive through". Bakom bilen hade de en släpvagn som anmälts stulen från Elgigantens butik på samma handelsområde. Inne i bilen och i släpvagnen hittade polisen möbler som stulits ur ett förråd som tillhör Jysks butik på samma område. Båda stölderna ska ha skett under natten mellan lördag och söndag.

Kvinnan som är i 40-årsåldern och mannen som är i 50-årsåldern misstänks nu för stöld av fortskaffningsmedel och inbrott. Mannen misstänks även för grov olovlig körning, drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk.

Plus: Se vittnets film från storbråket – upp emot 30 personer inblandade

Läs även: Gäster orsakade översvämning – flera rum vattenskadade på hotell