Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Panetoz och Maskinen till Gossip

/
  • Frej Larsson och Herbert Munkhammar utgör tillsammans gruppen Maskinen. I november kommer de till Hudiksvall.
  • Gruppen Panetoz består av Nebeyu Baheru, Pamodou Badjie, Johan Hirvi och Njol Badjie.

Gossip satsar hårt inför hösten och har bokat in både Panetoz och Maskinen, två spelningar som förväntas dra storpublik.

Annons

Sommarplågan ”Dansa pausa” har spelats flitigt runt om i landet och gett killarna i Panetoz en ordentlig skjuts i musikbranschen. Den hajpade kvartetten har gjort många spelningar under sommaren, men nu är siktet inställt på den kommande hösten och lanseringen av gruppens debutalbum. Den 27 oktober kommer Panetoz till Gossip i Hudiksvall. Atabay Elvan Baybars, Gossip Salongers krögare, tror att det kommer bli en publiksuccé.

- Dansa pausa är årets plåga, så det borde dra mycket folk. Vi räknar med att det blir fullsatt när det kommer hit en så stor grupp, säger han.

Inte nog med det. En månad senare stannar också Maskinen till i Hudiksvall för att spela på Gossip.

- Det känns jättebra. De har inte så många speldatum, men vi kämpade verkligen för att få dem hit, säger Atabay Elvan Baybars.

Maskinen spelar elektronisk hiphop och består av Herbert Munkhammar, även känd som Afasi från hiphop-duon Afasi & Filthy, och Frej Larsson som är mest känd från elektropopbandet Slagsmålsklubben. Under hösten tar sig gruppen an ett fullspäckat turnéschema. Den 30 november entrar de Gossips scen.

- En grupp som Maskinen väljer oftast större ställen som Sundsvall och Gävle. Men efter ganska mycket tjat lyckades vi till slut få dem hit, säger Atabay Elvan Baybars.

Hur mycket kostar det att boka de här spelningarna?

- Jag vill inte säga hur mycket det kostar, men det blev väldigt dyrt.

Mer läsning

Annons