Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Övergrepp, påkörd man och narkotikabrott – här är tisdagens blåljus

Här samlas dagens olyckor och polishändelser.

Klicka på blålänkarna för att läsa de fullständiga artiklarna.

Olyckor

Cirka 15 minuter efter midnatt natten mot tisdag krockade en bil med ett rådjur utanför Söderhamn.

Brott

I april ertappades en man med över 50 gram amfetamin i Hudiksvall. Han döms nu till skyddstillsyn för flera brott.

Under måndagskvällen och natten ska två narkotikapåverkade personer ha sovit i varsitt trapphus på Blockvägen i Hudiksvall.

Två män uppsökte en annan man i hans bostad i Sandarne och försökte misshandla honom. Mannen lyckades dock avvärja misshandeln men blev hotad.

På söndagsmorgonen blev en man påkörd i centrala Ljusdal. Föraren frågade hur det gick – och smet sedan från platsen.

Den skolanställde man som dömdes till nio månaders fängelse för flera övergrepp och ofredanden mot förskole- och lågstadieelever åtalas återigen för ett övergrepp som skett under tiden som anställd.

En man i 20-årsåldern har häktats, misstänkt för bland annat sexuellt ofredande på resecentrum i Bollnäs.

På tisdagen ställdes en ungdomsledare som misstänks för flera sexualbrott mot barn inför rätta vid Hudiksvalls tingsrätt. Personen har varit aktiv i en idrottsförening i Hudiksvalls kommun.

Plus: Under tisdagen inleddes rättegången mot ungdomsledaren som åtalats för flera sexbrott. Tränaren erkänner att han via Snapchat frågat flera ungdomar om deras könsorgan, sexdebut och onani.

■■ TIPSA! Har du något annat tips? Kontakta helahälsingland.se via telefon: 0650-355 55, e-post: tips@helahalsingland.se eller använd Tipsa-tjänsten.