Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Övergången rätt placerad

Läste en insändare som lade synpunkter på övergångsstället vid hälsocentralen i samband med att en bilist blev instängd på järnvägsspåret. Kan inte i min vildaste fantasi förstå att detta har med övergångsstället att göra.

Läste en insändare i HT (21/3) som lade synpunkter på övergångsstället vid hälsocentralen i samband med att en bilist blev instängd på järnvägsspåret.

Kan inte i min vildaste fantasi förstå att detta har med övergångsstället att göra. Har kört och gått över denna järnvägs hundratals gånger men aldrig lyckats med konststycket att bli fast mellan bommarna, kanske beroende på att jag kollar att det inte är rött ljus då.

Denna bilist som blev instängd mellan bommarna har inte varit uppmärksam på de ljus- och ljudsignaler som finns på denna plats. Bilisten har ju kört mot rött ljus som är ett trafikbrott som ska bestraffas med indraget körtillstånd och helst några uppdaterade körlektioner och teori. Köra mot rött är ett trafikbrott av grövre slag.

Detta bör även insändaren ta till sig innan det klagas på att övergångsstället ska tas bort.

AW

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel