Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre personer skadade i singelolycka

Tre personer har skadats i en singelolycka på vägen mellan Alfta och Annefors. En av dem ska vara allvarligt skadad.

Annons

Strax efter klockan halv nio på fredagskvällen kom ett larm om en singelolycka på väg 546 mellan Mossbo och Annefors. Enligt räddningsledaren fanns fyra personer i bilen. Det var en kvinna och tre män, alla i 50-årsåldern. Tre av personerna är skadade, varav en allvarligt och har förts till Gävle sjukhus för vård.

Bilen körde av okänd anledning av Anneforsvägen. När räddningspersonal kom till platsen var bilen fem meter in i den kringliggande skogen. Där hade den kolliderat med ett mindre träd. Bilen hade bara till synes mindre skador på fronten.

Uppdatering 22.55: Samtliga personer som färdades i fordonet ska ha varit berusade, enligt polisen. Det är oklart vem som körde fordonet då inga vittnen fanns och då ingen erkände körningen.

Den man som klarade sig och inte behövde föras till sjukhus omhändertogs för fylleri. Det visade sig även att han var efterlyst och efter att ha nyktrat till kommer han att föras till närmaste häkte. Personerna som var inblandade i olyckan är hemmahörande i Stockholmsområdet samt i Ovanåkers kommun.

Läs även: En avled efter fredagens krasch på Anneforsvägen

Mer läsning

Annons