Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sylvia går i pension

/
  • Sylvia har sin mottagning i samma hus hon bor i.
  • – Det jag kommer att sakna mest är mina underbara patienter och kunder genom åren. Jag är lyckligt lottad och har trivts med mitt jobb, säger Sylvia.
  • Mina styrkor är att jag är drivande. Jag kan leda och organisera. Något jag är sämre på är detaljer, som till exempel årtal som är rätt ointressanta för mig, säger Sylvia som nu slutar som hud- och fotterapeut i Edsbyn efter drygt 40 år. Här med alla blommor hon har fått.

Sylvia Sörhäll-Eriksson går nu i pension efter drygt 40 år som hud- och fotterapeut i Edsbyn. Mottagningen, i samma hus som hon och maken bor i, är fylld av blommor.

Annons

Och andra gåvor, som visar på den stora uppskattning hon har fått. Hon har fått många goa kramar. Sylvia driver tillsammans med sin make Tommy Edsbyns hud- och fotvård. Tommy kommer att fortsätta driva firman.

– Det jag kommer att sakna mest är mina underbara patienter och kunder genom åren. Jag är lyckligt lottad och har trivts med mitt jobb. Jag har patienter som har gått här i 30 år. Det uppstår en särskild relation under så lång tid. Man hinner ju lära känna varandra under den tiden.

Men det var inte självklart för Sylvia att bli pensionär, när hon fyllde 65. Det har gått drygt ett år sedan dess. Hon påbörjade en bearbetningsperiod, som hon nu är klar med och kan därmed se fram emot pensionärslivet med spänning och glädje.

Hon hoppas få mer tid för nära och kära och att få vara mer tillsammans.

Läs mer om Sylvia i torsdagens (22/12) Ljusnan.

Mer läsning

Annons