Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Summerbreeze lockar många

/
  • Arrangörerna Alexander Amundrud, Jennifer Pettersson, Josefin Hallström och Lasse Fagernäs är glada över att få arrangera evenemang för ungdomar.
  • Jennifer Johansson, Maja Axell och Lynn Rensbo lyssnar på musik, spelar volleyvoll och umgås.
  • Amanda Lind var första artist på scen under kvällen.
  • Volleyvollspel i pauserna mellan de olika artisterna.

Kvällen är precis som utlovad av Summerbreeze arrangörer- magisk. Solen skiner, vattnet glittrar och härlig musik spelas från scenen.

Annons

Redan strax efter klockan 18 har runt 150 personer samlats på gräsmattan vid Kvarnsvedens badplats i Alfta.

- Runt 90 hade svarat ja på evenemanget vi la upp på Facebook, så vi förstod nästan att det skulle överstiga 100 innan kvällens slut, säger Josefin Hallström, en av dem som arrangerat Summerbreeze.

Tillsammans med de andra arrangörerna Jennifer Pettersson, Lasse Fagernäs och Alexander Amundrud har hon varit på plats sen klockan 13. Och redan i söndags byggdes scenen. Då var gräsmattan genomblöt, vilket oroade dem.

- Men när vi kom hit i morse var den torr, det var så skönt, säger Jennifer Pettersson.

Att vädret är det som har oroat dem mest säger väl en hel del om hur bra projektet gått. De märker alla fyra att ungdomarna som är där uppskattar kvällen och att många tycker det är kul att det händer något i Alfta.

- Jag hoppas att de som har anställt oss ser hur bra en sån här grej funkar, att det är något att satsa på i framtiden också, säger Lasse Fagernäs.

Några av dem som har tagit med sig filt och slagit sig ned på gräsmattan är Jennifer Johansson, Maja Axell och Lynn Rensbo. De är alla glada över att det händer något lite större för ungdomar i just Alfta.

- De borde göra mer såna här saker. Det är så mysigt och roligt, säger Maja Axell.

Mer läsning

Annons