Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sånger med fritidshemmen

/
  • Barnen från Lillboskolans fritidshem bjöd på en rolig sång om att göra precis tvärtom, som att sitta på älgen och skjuta på passet under älgjakten.
  • Barnen från de olika fritidshemmen i Edsbyn följde med intresse Kid Magic, Daniel Henrikssons trolleritricks på scenen.
  • Fritidshemmen avlöste varandra på stora scenen.
  • Kid Magic eller Daniel Henriksson från Lillboskolan, Edsbyn fortsätter att fascinera med sina flinka trollerikonster.

I Edsbyn bjöds det både på sånger och magi under Fritidshemmens dag, som firades traditionellt vid Mårtesgården och på hembygdsgårdens scen. I år var det betydligt varmare och grönare än i fjol.

Annons

Kid Magic eller Daniel Henriksson från Lillboskolan bjöd på en rad trolleritrick. Den unga publiken satt också som trollbunden under den unge trollkarlens framträdande.

I Edsbyn fortsatte programmet vid hembygdsgården med att de olika fritidshemmen avlöste varandra uppe på scenen. Barnen hade övat in olika sånger, som de framförde för varandra. En sång handlade om att inte göra som andra, till exempel att under älgjakten sitta på älgen och skjuta på passet!

Rotebergs fritidshem hade stora bokstavsskyltar, som bildade just namnet Roteberg. Samtidigt bjöd barnen på på några av Majas alfabetssånger under framträdandet vid hembygdsgården.

Sedan blev det fika med Festis och bulle i backen ner mot scenen.

Mer läsning

Annons