Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öppnar egen klädaffär

/
  • Ann-Sofie Persson har inte så mycket fritid. Men att ro ut med ekan och fiska på sjön utanför Alfta är en favorit sommartid. Djur är också ett stort intresse. Nu öppnar hon egen klädaffär i Alfta. Ann-Sofie är uppvuxen i Alfta och bor på Bränderna sedan 1993 med sin sambo.
  • Affärslokalen hyr Ann-Sofie av Alfta-Edsbyns fastighets AB.
  • Totalt är det 142 kvadratmeter Ann-Sofie hyr.

Ann-Sofie Persson i Alfta sade upp sig som nattsjuksköterska för att kunna starta eget. I dagarna öppnar hon egen klädaffär i Alfta

Annons

Redan som liten ville Ann-Sofie jobba med vård och 1996 började hon plugga vid vårdhögskolan efter att i tre år ha jobbat inom hemtjänsten i Ovanåkers kommun. Men efter närmare 12 år på Bollnäs sjukhus ville hon starta eget.

– Jobbet som sjuksköterska är roligt. Men det är tungt överallt numera inom vården. Det är stressigt och man jobbar ofta med överbeläggningar. Det ska kännas bra, när man har jobbat. Känna att man har hunnit med det man ska, men det gör man ofta inte i dag inom vården, säger Ann-Sofie.

Idén att öppna egen klädaffär dök upp, när hon gick förbi Ragnhilds i Alfta och det stod att affären var till salu.

Därför öppnar hon i dagarna Sofies kläder i Ragnhilds tidigare lokaler i centrala Alfta. Hon har fått hjälp av sina bröder att göra iordning i lokalen och det kommer att fyllas på med kläder.

Mer läsning

Annons