Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minifestival på Kvarnsveden

/
  • Josefin Hallström och Jennifer Pettersson planerar för fullt inför den 3 juli. På datorn i framgrunden skapas affischer.

Lokala singer/songwriter-artister, gott fika och förhoppningsvis en härlig kvällssol. Den 3 juli går minifestivalen Summerbreeze av stapeln på Kvarnsvedens badplats i Alfta.

Annons

Bakom evenemanget står Josefin Hallström, Jennifer Pettersson, Alexander Amundrud och Lars Fagernäs. De är alla anställda på Ovanåkers kommun under en del av sommaren, och har fått i uppdrag av utvecklingsavdelningen på kommunen att anordna evenemang för ungdomar.

- Vi vill att de ska känna att det finns saker att göra här, säger Josefin Hallström.

Under kvällen kommer det att vara musikframträdanden av lokala artikster, det kommer att finnas fika till försäljning, du kan spela beachvolleyboll och bada eller sitta på en filt på gräsmattan och bara njuta av kvällen.Trollkarlen Jakob Ljungkvist kommer att vara konferencier.

Arrangörerna tycker allihop att det är viktigt att ungdomarna i Ovanåkers kommun inte känner sig rastlösa. Att de som bor här eller de som kommer tillbaka över sommaren känner att de kanske vill stanna kvar eller flytta tillbaka hit när de skaffar barn och familj.

- Målgruppen för kvällen är ungdomar, men alla är så klart välkomna, säger Jennifer Pettersson.

Mer läsning

Annons