Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Internationell standupstjärna till Edsbyn

/

Idrottsparken i Edsbyn fortsätter på stand up-spåret. På fredag gästas de av den internationella stand up-komikern Glenn Wool.

Annons

Läs också: Nu vaknar Edsbynatten till liv: "Det känns roligare att komma hem"

Glenn Wool har fått positiva omdömen i internationella tidningar som The Daily Telegraph och The Guardian. Han har nominerats till pris för bästa internationella stand up i Nya Zeeland och deltagit i tv-program som: John Olivers New York Comedy Show och Funny as Hell.

Nu är det tredje gången som den kanadensiska komikern är på Sverigeturné. Städer som Östersund, Sundsvall och Umeå står på turnéplanen. Och Edsbyn.

Läs också: Systrarna Stenberg öppnar en vintagebutik i Edsbyn: "Alla har rätt till en personlig stil"

– Det känns jättekul att få hit någon som är känd utomlands. Edsbyn börjar få bra rykte för sin stand up-publik. Det har liksom varit en härlig stämning när vi kört de här kvällarna, berättar Andreas Norgren, som äger Idrottsparken i Edsbyn.

Stand up är ett relativt nytt spår som IP har börjat satsa mer på. På skärtorsdagen gästas de av Magnus Betnér och framöver planerar de att få till fler liknande akter.

– Stand up är ju fortfarande ganska smalt i Sverige, så det är väl lite ovanligt att vi i lilla Edsbyn ändå kan arrangera sånt här. Men hittills har det verkligen dragit folk, säger Andreas Norgren.

Läs också: Stand up med Magnus Betnér i Idrottsparken i Edsbyn

Mer läsning

Annons