Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Göran nominerad vaktmästare

/
  • Det är roligt att kunna hjälpa folk. Inget problem är för litet, säger Göran Lindberg som är en av de nominerade fastighetsskötarna/vaktmästarna i länet och Dalarna.

Göran Lindberg i Edsbyn som jobbar som fastighetsskötare/vaktmästare åt Alfta-Edsbyns fastighets AB har blivit en av de nominerade till bästa fastighetsskötare/vaktmästare i Gävleborg och Dalarna.

Annons

– Det känns roligt att bli uppmärksammad på detta vis. Jag tycker verkligen om mitt jobb. Trivs man med sitt jobb blir allting också lättare. Men jag tycker alla fastighetsskötare och vaktmästare inom AEFAB borde framhävas. Det kan du gott skriva, säger Göran Lindberg.

Numera är han på områdena Skidan och Öjollas och som räknar närmare 200 lägenheter.

Hyresgästföreningen har en egen tidning Hem & Hyra och det är den tidningen som har uppmanat hyresgästerna i de båda länen att nominera fastighetsskötare, vaktmästare och bovärdar som är något alldeles extra.

I Görans fall var det Ruth Söderwall, som bor på Skidan, som nominerade honom. Hon skriver i sin nominering att Göran är snabb, positiv, tillmötesgående och håller fint både på gårdar och i soprum. Och hon tror inte någon är mer lämpad för sitt jobb än Göran Lindberg.

Mer läsning

Annons